Som en del af vores indsats mod COVID19 krisen tilbyder vi 100% online lektiehjælp, så din faglige kunnen også kan plejes hjemmefra. Vores undervisere bliver vejledt i, hvordan de skal håndtere undervisningen, og det hele kommer til at foregå over Zoom. Har du bedre kendskab til en anden online-kommunikationstjeneste, kan du forespørge om, at undervisningen foregår dér istedet. 

Ligesom ved et normalt forløb, kan vi afholde intromødet, men virtuelt. Hermed skabes der digital kontakt, og underviseren begynder sin forberedelse. Der aftales mellem elev og underviser, hvordan der holdes kontakt. I kraft heraf udveksles et link til Zoom hjemmesiden, hvor undervisningen skal foregå fra gang til gang. 

Alle undervisere har remedierne til at gennemføre denne slags undervisning, og hvis du skulle mangle, kan Computer, Ipad eller anden form for kommunikationsenhed udlånes undtagelsesmæssigt mod et depositum på 1000kr.

Studiehjælp i Coronatiden

virus.png

Hvad gør jeg, hvis jeg vil have onlineundervisning?

Hvis du ønsker, at dit forløb skal foregå online, skal du blot skrive det i en kommentar i vores udfyldelsesblanket, som du finder på undersiderne, for StepStudy forløb på hjemmesiden. God fornøjelse!